Guestbook

     Dit is het gastenboek. Laat uw ervaringen en verhaal over Spinalonga en Victor Zorbas achter door een reactie hieronder te plaatsen.

     This is the guestbook. Please leave your message about Spinalonga and Victor Zorbas in the field down below.

     Ici c’est le livre d’or. S’il vous plaît écrire votre message sur Spinalonga et Victor Zorbas dans la case ci-dessous.

     Hier ist das Gästebuch. Bitte lassen sie ihre Nachricht hinter in der Box unten.

198 Replies to “Guestbook”

 1. Beste Victor,

  Ik en mijn vriend Roel hebben vorig jaar augustus uw reis megemaakt. Ook wij hebben de dvd van u gekocht. Ik moest laatst aan u denken, en hoe het met u is. Vandaar even een bericht. Uw verhaal heeft ons geraakt, en we hebben het er nog vaak met elkaar, maar ook met anderen over. Ik hoop dat alles goed met u gaat, zodat u vele mensen de waarheid achter Spinalonga kan vertellen.

 2. In 1988 zijn mijn man en ik naar Spinalonga geweest wat op ons heel veel indruk heeft gemaakt vooral de uitleg van Victor Zorbas.Dit jaar hopen wij er weer naar toe te gaan maar nu met onze twee zonen. De een is 14 en de ander 11 jaar. We hebben ze er al vaak wat over verteld maar nu kunnen ze het met hun eigen ogen gaan zien. We kijken er erg naar uit en hopen ook Victor weer te ontmoeten.

 3. In 1999 ben ik met de boot naar Spinalonga geweest. Het heeft zoveel indruk op me gemaakt dat ik, na thuiskomst, aan iedereen die het horen wilde, vertelde dat er niet zo lang geleden nog melaatsen woonden. Het boekje ‘Is Spinalonga het verleden’ heb ik gekocht op de boot. U heeft uw handtekening erin gezet en ik heb een foto waar we samen opstaan. Ook het verhaal van dokter Sögge, die in de oorlog de leprozen hielp toen iedereen het liet afweten,zette me aan het denken.Zoals u schrijft waren inderdaad niet alle Duitsers slecht. Het was een reis om nooit te vergeten. Ik hoop er nog eens terug te komen.

 4. Ik ben met u naar Spinalonga in 1988 en 1989
  geweest.
  Zoals u uw verhaal vertelde !
  Als ik eraan terugdenk , het lijkt als de dag van gisteren.
  Krijg weer kippenvel.

  Hopelijk tot ziens op het mooie Kreta !!

 5. Lieve Victor de allerbeste gids die er is.
  Hierbij wil ik je bedanken voor die prachtige excursie die wij in seprember 2002 gemaakt hebben.Wij hebben toen gelijk 2 boeken bij je gekocht en helaas je zei dat het derde boek uitverkocht was.We hebben dags erop gelijk op het strand je boeken gelezen en waren erg onder de indruk en kregen beide weer kippevel op onze armen.
  we hebben de boeken van Spinalonga het eiland der verdoemden en van Kalaupapa tot Spinalonga hopelijk kunnen we ooit aan je derde boek komen en misschien heb je er onder tussen nog meer geschreven ook die willen wij dan.Wij komen in september weer naar kreta en doen uiteraard weer de excursie naar spinalonga en wij hopen en doen onze best dat wij dan jou weer als gids hebben want wij willen geen andere alleen jou .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *