Guestbook

     Dit is het gastenboek. Laat uw ervaringen en verhaal over Spinalonga en Victor Zorbas achter door een reactie hieronder te plaatsen.

     This is the guestbook. Please leave your message about Spinalonga and Victor Zorbas in the field down below.

     Ici c’est le livre d’or. S’il vous plaît écrire votre message sur Spinalonga et Victor Zorbas dans la case ci-dessous.

     Hier ist das Gästebuch. Bitte lassen sie ihre Nachricht hinter in der Box unten.

198 Replies to “Guestbook”

 1. In 2000 ben ik nog niet gehuwd alleen naar Kreta geweest maar niet naar Spinalonga en in 2009 inmiddels gehuwd zijn wij naar Kreta geweest en zo ook naar Spinalonga waar wij een fantastische en leerzame rondleiding hebben gehad van Victor Zorbas. Hartelijk bedankt Victor.

 2. Ongeveer 30 jaar geleden hebben wij Victor ontmoet bij Spinalonga. Zijn verhaal heeft toen zo’n indruk op mij gemaakt, dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds vertel over Victor en zijn mooie verhalen. Voor de rest kan ik mij niets meer herinneren van die vakantie, maar Victor blijft mij altijd bij ❤

 3. Hij was een aangenaam en vriendelijk man.
  Het was een passie zoals hij sprak over spinalonga dat hoorde je aan zijn stem.
  Het was mooi Victor te mogen ontmoeten

 4. Wij zijn 20 jaar geleden ongeveer met hem naar Spinalonga geweest en het heeft mij heel wat traantjes gekost zoals hij kon vertellen! Het was net alsof je er op die tijd bij was! Heel indrukwekkend! Vergeet het nooit weer en natuurlijk zijn boek gekocht en vaak gelezen!
  Wij gaan 2x per jaar naar Kreta en ook iedere keer weer naar Spinalonga!

 5. Ik heb jullie vader jaren lang mee mogen maken op Kreta, rode band om zijn hoofd, het was altijd muisstil als hij aan de uitleg begon aan de poort, vanaf de boot, ik kan zijn verhaal haast zelf vertellen en heb dit ook vaak gedaan aan mensen die naar Kreta gingen dit was beslist een aanrader om spinalonga te bezoeken, mijn eerste keer was in 1985.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *