Guestbook

     Dit is het gastenboek. Laat uw ervaringen en verhaal over Spinalonga en Victor Zorbas achter door een reactie hieronder te plaatsen.

     This is the guestbook. Please leave your message about Spinalonga and Victor Zorbas in the field down below.

     Ici c’est le livre d’or. S’il vous plaît écrire votre message sur Spinalonga et Victor Zorbas dans la case ci-dessous.

     Hier ist das Gästebuch. Bitte lassen sie ihre Nachricht hinter in der Box unten.

198 Replies to “Guestbook”

  1. In 1996 voor de eerste keer naar Kreta geweest met mijn petekind. Natuurlijk zijn we toen ook naar Spinalonga geweest met Victor Zorbas als gids. Wat kon die man het verhaal van Spinalonga toch mooi vertellen en met heel veel passie. Ik herinner me nog dat hij erg boos kon worden als iemand over de graven liep. Een paar jaar later ben ik met mijn man nog een keer terug gegaan en ook weer met Victor als gids. En ook deze keer was ik weer heel erg onder de indruk van de passie van deze geweldige man.

  2. Er zijn weinig mensen die je op een vakantie meemaakt en altijd blijft herinneren, maar Victor is de uitzondering , wat kon die man vertellen het was ergens begin jaren 90,dus al even geleden, maar ik zie hem nog zo voor mij. Heel aardige vent !

  3. Goede middag,
    Ik heb zojuist de set met boeken en de dvd besteld. Ik heb het boek over Spinalonga al (getekend door Victor in 1992) en ben nog steeds erg onder de indruk van het verhaal aan boord van de boot. Victor mocht op dat moment ook niet op het eiland komen helaas maar zijn gedrevenheid ben ik nooit vergeten. Een ander voorbeeld waaruit blijkt dat het voor hem ging over het vertellen van de waarheid was het feit dat aan het einde van de trip de mensen die een fooi wilden achterlaten gevraagd werden dit aan het personeel van de boot te geven en niet aan hem. Ik kom sinds 1992 veel terug op Kreta en heb daar inmiddels mijn eigen stek gevonden. Helaas kan ik op dit moment wegens ziekte niet gaan maar ik wil graag de DVD bekijken om toch weer thuis te zijn. Hartelijk dank voor het doorgaan van Victor zijn passie en het actueel houden van zijn werk.

  4. Wij hebben het geluk gehad de trip 3 keer te hebben gemaakt. Twee keer is Viktor met ons naar het eiland geweest en één keer vertelde hij het verhaal in het kerkje van Elounda. Spinalonga was toen niet meer zoals de eerste twee keer dat we er waren, maar we hingen weer aan Viktor zijn lippen. Wat een charisma had deze man toch en wat kon hij het verhaal goed overbrengen. Niemand anders zal dit zo kunnen en wij zullen spinalonga dan waarschijnlijk ook nooit meer bezoeken. De boeken hebben we al. De cd ben ik niet zeker van, maar die gaan we dan zeker aanschaffen. Ben nog steeds blij dat ik vorig jaar bij het afscheid kon zijn. Ook dat heeft een hele diepe indruk op mij gemaakt.

  5. Ruim 20 jaar geleden naar Kreta geweest en een excursie gemaakt naar Spinalonga. Onze reisleider was Victor Zorbas. Wat een verteller en wat een indrukwekkend verhaal. Ik kan mij niets meer herinneren van die vakantie, maar spinalonga en de naam Victor Zorbas vergeet ik mijn leven lang niet meer… 😍.
    Zijn boek welke ik toen al gekocht heb heeft nog steeds een mooi plekje in de boekenkast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *